Taieteii se fierb in apa clocotita, sarata, se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca untul topit cu frisca, cu 1/2 din cantitatea de zahar, coaja de lamaie rasa si scortisoara. Cealalta 1/2 din cantitatea de zahar se caramelizeaza si apoi se pun capsunile spalate si curatate si taiate in doua.Adaugam sucul de lamaie, sherry sau vinul si lasam sa dea 2-3 clocote. Pe o farfurie rotunda , in mijloc, se pun taieteii, se orneaza cu frunze de lamaita, iar de jur imprejur se aseaza capsunile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii