autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Taitei cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, zahar, unt, oua, sare, branza de vaci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se adauga apa rece, se lasa 15 min. sa se raceasca si se trec sub jet de apa rece. Se amesteca cu unt topit, branza de vaci si se gratineaza la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Se fierb taiteii in apa cu putina sare. Se amesteca budinca cu laptele, zaharul si untul, apoi se

9 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Salata de ton

Salata de ton

Mod de preparare Se scurge tonul de ulei si se da deoparte. Se spala legumele, rosiile se taie in

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci cu cascaval