autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Taitei cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, zahar, unt, oua, sare, branza de vaci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se adauga apa rece, se lasa 15 min. sa se raceasca si se trec sub jet de apa rece. Se amesteca cu unt topit, branza de vaci si se gratineaza la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Se fierb taiteii in apa cu putina sare. Se amesteca budinca cu laptele, zaharul si untul, apoi se

10 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • zahar
  • unt
  • oua
  • sare
  • branza de vaci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Flori aperitiv