autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Taitei cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
faina, zahar, unt, oua, sare, branza de vaci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se adauga apa rece, se lasa 15 min. sa se raceasca si se trec sub jet de apa rece. Se amesteca cu unt topit, branza de vaci si se gratineaza la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Se fierb taiteii in apa cu putina sare. Se amesteca budinca cu laptele, zaharul si untul, apoi se

9 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Sare aromatizata

Sare aromatizata

Salvia se amesteca cu rosmarinul se toaca ft fin sau se pun in robotul de bucatarie,seadauga sarea,se

3 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gogosari aperitiv