autor:

silviana maftei

» » Aperitive

taitei cu branza

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
3 oua, 500 g taitei, 100 g unt, 300 g branza

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa cu sare 15 min, se unge cu unt un vas, se bat ouale, se rade brinza, se scurg taiteii.
Se pun taiteii in vas, brinza, ouale si untul, se amesteca si se da la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Budinca cu taitei, branza de vaci si fructe

Se fierb taiteii in apa cu putina sare. Se amesteca budinca cu laptele, zaharul si untul, apoi se

9 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Budinca de taitei cu branza sarata

Budinca de taitei cu branza sarata

Se fierb pastele conform retetei de pe punga . Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se

16 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Asa fac si eu si cu orice fel de paste fainoase.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 500 g taitei
  • 100 g unt
  • 300 g branza

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Asa fac si eu si cu orice fel de paste fainoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Crostini Miez de Lapte