autor:

Anonim

» » Aperitive

taitei cu mac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
faina, oua,sare, unt, zahar, mac

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert , se adauga apa rece , se lasa 15 min sa se raceasca si se trec prin jet de apa rece. Taiteii fierti si raciti se amesteca cu unt topit si mac apoi se gratineaza la cuptor 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei cu mac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulada cu telemea si cascavea

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • oua,sare
  • unt
  • zahar
  • mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată