autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

taitei cu nuci si miere

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, miere, nuci pisate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase se pun la fiert in apa care clocoteste . Sunt gata in cca 10 min. Se scurg de zeama, si se clatesc putin in apa . Se amesteca cu nuca pisata apoi se servesc cu miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac glazurat

Cozonac glazurat

Amestecam toate ingredientele pentru aluat si framantam aluatul pana ce devine elastic. Il lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Plăcinta cu dovleac roșu

Plăcinta cu dovleac roșu

-se prepară un aluat moale nelipicios din toate componentele din rețetă(aluat) -se lasă la odihnit

4 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paste fainoase
  • miere
  • nuci pisate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
You and me muffins