autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

taitei cu nuci si miere

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, miere, nuci pisate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase se pun la fiert in apa care clocoteste . Sunt gata in cca 10 min. Se scurg de zeama, si se clatesc putin in apa . Se amesteca cu nuca pisata apoi se servesc cu miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort masinuta

Tort masinuta

Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Apa si zaharul se pun la foc pana se face un sirop. Cand siropul s-a leagat, se adauga fructele.

3 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paste fainoase
  • miere
  • nuci pisate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pancakes cu banane