autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TAITEI CU SOS PICANT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1 punga taitei cu oua(400-500 g), 100 g sunca mai grasa, 1 ceapa, 5-6 rosii, 200 g telemea rasa, un sfert pachetel unt(50 g), piper, sare, frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt pana se inmoaie rosiile si se frige sunca. Potrivim de sare si piper. Turnam totul peste pastele din platou, dupa care presaram cu telemea rasa si verdeata de busuioc tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TAITEI CU SOS PICANT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi

2 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Aperitive cu brinza
Crostini Miez de Lapte

Crostini Miez de Lapte

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si asezam feliile intr-o tava pe o

5 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Subscriu la comentariul facut de Sidy.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Hmmmmmm........suna tare bine !! Trebuie sa fie foarta gustoasa ...!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 punga taitei cu oua(400-500 g)
  • 100 g sunca mai grasa
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 200 g telemea rasa
  • un sfert pachetel unt(50 g)
  • piper
  • sare
  • frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Subscriu la comentariul facut de Sidy.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata