autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TAITEI CU SOS PICANT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1 punga taitei cu oua(400-500 g), 100 g sunca mai grasa, 1 ceapa, 5-6 rosii, 200 g telemea rasa, un sfert pachetel unt(50 g), piper, sare, frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt pana se inmoaie rosiile si se frige sunca. Potrivim de sare si piper. Turnam totul peste pastele din platou, dupa care presaram cu telemea rasa si verdeata de busuioc tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TAITEI CU SOS PICANT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si feta

Placinta cu spanac si feta

Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, apa, galbenusul de ou si praful de sare; se

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Foietaj cu sunca si branza topita

Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Subscriu la comentariul facut de Sidy.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Hmmmmmm........suna tare bine !! Trebuie sa fie foarta gustoasa ...!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 punga taitei cu oua(400-500 g)
  • 100 g sunca mai grasa
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 200 g telemea rasa
  • un sfert pachetel unt(50 g)
  • piper
  • sare
  • frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Subscriu la comentariul facut de Sidy.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza si dovlecel