Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt pana se inmoaie rosiile si se frige sunca. Potrivim de sare si piper. Turnam totul peste pastele din platou, dupa care presaram cu telemea rasa si verdeata de busuioc tocata marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii