autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TAITEI CU SOS PICANT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1 punga taitei cu oua(400-500 g), 100 g sunca mai grasa, 1 ceapa, 5-6 rosii, 200 g telemea rasa, un sfert pachetel unt(50 g), piper, sare, frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt pana se inmoaie rosiile si se frige sunca. Potrivim de sare si piper. Turnam totul peste pastele din platou, dupa care presaram cu telemea rasa si verdeata de busuioc tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TAITEI CU SOS PICANT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 2 comentarii

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Subscriu la comentariul facut de Sidy.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Hmmmmmm........suna tare bine !! Trebuie sa fie foarta gustoasa ...!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 punga taitei cu oua(400-500 g)
  • 100 g sunca mai grasa
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 200 g telemea rasa
  • un sfert pachetel unt(50 g)
  • piper
  • sare
  • frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Subscriu la comentariul facut de Sidy.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu brinza Focsani