Taiteii de casa se pun la fiert (in apa cu un praf de sare), cand apa a dat in clocot, dupa care se scurg. Dragaveiul se da si el in citeva clocote, se scurge, se taie marunt. Intr-un vas cu peretii mai inalti se pune ulei, un strat de taitei, unul de dragavei si tot asa pina se termina cantitatile respective, deasupra se pune pasta de tomate care s-a subtiat cu putina apa si ulei, sare dupa gust. Se da la cuptor 30-40', la foc potrivit. Se poate servi cu castraveciori murati, in otet etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii