Morcovii,ceapa,telina,dovleceii,ardeii,se spala,se curata si se taie julien. ardeii iuti se toaca,usturoiul se taie feliute,pancetta se taie julien.Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se pun crevetii la foc iute pa se inrosesc.Se scot si se pun toate legumele odata,amestecand continuu,pentru ca toate sa prinda o crusta.Cand legumele sunt crocante se adauga otetul balsamic si se amesteca pentru a se colora toate legumele.Se lasa focul mic,se pun crevetii peste legume,se pune tot vinul odata,se condimenteaza cu sare si piper si se acopera,pentru 5 minute,sa fiarba innabusit.In acest timp taiteii de orez se oparesc cu apa fiarta lasandu-i sa se umfle,dupa care se scurg si se monteaza pe farfurii.Pe fiecare farfurie se pun legume si sos,cu creveti si verdeata tocata proaspat.
Servire:
Se servesc calzi,cu putin parmezan adaugat in momentul servirii.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii