Morcovii,ceapa,telina,dovleceii,ardeii,se spala,se curata si se taie julien. ardeii iuti se toaca,usturoiul se taie feliute,pancetta se taie julien.Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se pun crevetii la foc iute pa se inrosesc.Se scot si se pun toate legumele odata,amestecand continuu,pentru ca toate sa prinda o crusta.Cand legumele sunt crocante se adauga otetul balsamic si se amesteca pentru a se colora toate legumele.Se lasa focul mic,se pun crevetii peste legume,se pune tot vinul odata,se condimenteaza cu sare si piper si se acopera,pentru 5 minute,sa fiarba innabusit.In acest timp taiteii de orez se oparesc cu apa fiarta lasandu-i sa se umfle,dupa care se scurg si se monteaza pe farfurii.Pe fiecare farfurie se pun legume si sos,cu creveti si verdeata tocata proaspat.
Servire:
Se servesc calzi,cu putin parmezan adaugat in momentul servirii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii