Se fierb taieteii in apa cu sare, se spala si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa taiata marunt cu ciupercile taiate si ele lamele si la sfarsit se adauga si 2-3 rosii din bulion taiate marunt(sau pasta de rosii, suc de rosii), sare si piper dupa gust. Se amesteca ouale cu laptele, sare si piper si 100g cascaval razuit. Amesteci ciupercile cu taieteii, cu laptele cu oua si cascaval si rastorni totul intr-o tava sau vas yena uns si tapetat cu pesmet. Presari deasupra cele 50g cascaval ramas razuit si dai la cuptor 30-45minute.
*Eu am folosit melcisori de data asta pt ca n-am gasit taietei dar iese mai bine cu taietei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii