Taitei gratinati cu ciuperci si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Taitei gratinati cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • 250g taitei lati
  • grasime pentru vas
  • 600g ciuperci proaspete sau 1 conserva
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • rosii in bulion
  • 3oua
  • 1/2l lapte
  • 150g cascaval.

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare, se spala si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa taiata marunt cu ciupercile taiate si ele lamele si la sfarsit se adauga si 2-3 rosii din bulion taiate marunt(sau pasta de rosii, suc de rosii), sare si piper dupa gust. Se amesteca ouale cu laptele, sare si piper si 100g cascaval razuit. Amesteci ciupercile cu taieteii, cu laptele cu oua si cascaval si rastorni totul intr-o tava sau vas yena uns si tapetat cu pesmet. Presari deasupra cele 50g cascaval ramas razuit si dai la cuptor 30-45minute.

*Eu am folosit melcisori de data asta pt ca n-am gasit taietei dar iese mai bine cu taietei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise