autor:

MADALINA

» » Aperitive

Talmes balmes (asa spune bunica)

Autor: MADALINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MADALINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
2 oua, 100 gr branza de oaie sarata, malai, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune putin apa cat pt 200 gra mamaliga, se fierbe apa cu un pic de sare, se pune malaiul, se lasa 5 min pe foc apoi se pun ouale batute cu branza cu un pic de ulei si se amesteca bine, se mai lasa 5 mim mestecand permanent k sa nu iasa totoloti. Sper sa va placa ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes balmes (asa spune bunica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papa de urda

Papa de urda

Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenit adaugam cozile de usturoi taiate marunt

7 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr branza de oaie sarata
  • malai
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mic dejun cu gogosari si crema de branza