autor:

MADALINA

» » Aperitive

Talmes balmes (asa spune bunica)

Autor: MADALINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MADALINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
2 oua, 100 gr branza de oaie sarata, malai, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune putin apa cat pt 200 gra mamaliga, se fierbe apa cu un pic de sare, se pune malaiul, se lasa 5 min pe foc apoi se pun ouale batute cu branza cu un pic de ulei si se amesteca bine, se mai lasa 5 mim mestecand permanent k sa nu iasa totoloti. Sper sa va placa ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes balmes (asa spune bunica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete cu legume si sos de parmezan

Cosulete cu legume si sos de parmezan

1.Legumele se fierb aldente(cca 7 minute de la primul clocot)in apa cu un praf de sare apoi se trec

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Scufite cu branza si verdeata

Scufite cu branza si verdeata

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa. Se pot consuma alaturi de alte aperitive

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr branza de oaie sarata
  • malai
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon