Taiem ardeii in patratele mici.
Taiem maslinele marunt.
Derulam foaia de aluat(putem folosi si aluat de pizza sau de paine).
Amestecam branza cu smantana si o intindem pe foaie
Deasupra presaram ardeii , maslinele ,cascavalul ras si rulam.
Taiem in felii groase(cam 5 cm).
Punem feliile intr-o tava intinsa acoperita cu foaie de copt si unsa cu unt.
Dam la cuptor foc mediu(th6 sau 180°)
lasam pana se rumeneste .
Se poate servi cald cu o salata verde sau rece ca aperitiv.
E foarte usor de facut si chiar si copiii o vor adora.
Pofta buna si cat mai multe retete incercate sau facute!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii