autor:

anca

» » Aperitive

Talmes-balmes in aluat

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
1 foaie de placinta sau o foaie de aluat frantuzesc, 2 linguri branza de vaci, 2 linguri smantana, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras verde, 3 masline verzi, 3 masline negre, 50g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Taiem ardeii in patratele mici.
Taiem maslinele marunt.
Derulam foaia de aluat(putem folosi si aluat de pizza sau de paine).
Amestecam branza cu smantana si o intindem pe foaie
Deasupra presaram ardeii , maslinele ,cascavalul ras si rulam.
Taiem in felii groase(cam 5 cm).
Punem feliile intr-o tava intinsa acoperita cu foaie de copt si unsa cu unt.
Dam la cuptor foc mediu(th6 sau 180°)
lasam pana se rumeneste .
Se poate servi cald cu o salata verde sau rece ca aperitiv.
E foarte usor de facut si chiar si copiii o vor adora.
Pofta buna si cat mai multe retete incercate sau facute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 foaie de placinta sau o foaie de aluat frantuzesc
  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 3 masline verzi
  • 3 masline negre
  • 50g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu rosii si branza