Taiem ardeii in patratele mici.
Taiem maslinele marunt.
Derulam foaia de aluat(putem folosi si aluat de pizza sau de paine).
Amestecam branza cu smantana si o intindem pe foaie
Deasupra presaram ardeii , maslinele ,cascavalul ras si rulam.
Taiem in felii groase(cam 5 cm).
Punem feliile intr-o tava intinsa acoperita cu foaie de copt si unsa cu unt.
Dam la cuptor foc mediu(th6 sau 180°)
lasam pana se rumeneste .
Se poate servi cald cu o salata verde sau rece ca aperitiv.
E foarte usor de facut si chiar si copiii o vor adora.
Pofta buna si cat mai multe retete incercate sau facute!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii