autor:

anca

» » Aperitive

Talmes-balmes in aluat

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
1 foaie de placinta sau o foaie de aluat frantuzesc, 2 linguri branza de vaci, 2 linguri smantana, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras verde, 3 masline verzi, 3 masline negre, 50g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Taiem ardeii in patratele mici.
Taiem maslinele marunt.
Derulam foaia de aluat(putem folosi si aluat de pizza sau de paine).
Amestecam branza cu smantana si o intindem pe foaie
Deasupra presaram ardeii , maslinele ,cascavalul ras si rulam.
Taiem in felii groase(cam 5 cm).
Punem feliile intr-o tava intinsa acoperita cu foaie de copt si unsa cu unt.
Dam la cuptor foc mediu(th6 sau 180°)
lasam pana se rumeneste .
Se poate servi cald cu o salata verde sau rece ca aperitiv.
E foarte usor de facut si chiar si copiii o vor adora.
Pofta buna si cat mai multe retete incercate sau facute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri

Pateuri

Faci un aluat din margarina, ou, faina si branza. Intinzi o foaie pe care o tai in dreptunghiuri.

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Branza se rade pe razatoarea mare si se adauga za'atarul si uleiul de masline; se amesteca. Se ia

15 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 foaie de placinta sau o foaie de aluat frantuzesc
  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 3 masline verzi
  • 3 masline negre
  • 50g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Cartofi copti umpluti cu branza