autor:

autor

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Tamagoyaki - omleta japoneza

   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Ingrediente
pentru o omleta:, 1 ou mare, 1 lingura de apa rece, 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular), 1/2 lingurita zahar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

4 voturi

Mod de preparare

Banala omleta poate fi facuta in ceva mai atragator. Aceasta reteta japoneza e foarte usor de facut si de obicei face parte din bento, cutiuta cu diferite feluri de mancare.

Am dat cantitatile pentru o omleta,dar de obicei fac mai multe si pun numai cat sa fie pe fundul tigaii. Se poate face si fara sosul de soia, daca doriti o culoare mai frumoasa.

Se bate oul cu apa rece, sosul de soia si zaharul.

Se pune putin ulei in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga omleta. Eu am folosit o pensula de silicon, se pune ulei ca la clatite.

Prima data se poate pune toata,dupa ce aveti experienta le puteti face mai subtiri. Omleta sa fie pe toata suprafata tigaii.

Cand e gata pe o parte si pe deasupra nu mai este ou proaspat se incepe rularea. Se incepe intr-o parte a tigaii se se ruleaza pana la capat. Se si ruleaza ca si clatitele ,exceptia fiind ca se ruleaza in tigaie. Se scoate deoparte si se lasa sa se raceasca.

Cand e rece se taie cu un cutit ascutit. Daca o taiati cand e calda nu isi va pastra forma.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Mitinita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki - omleta japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge

12 voturi    4 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Sarmalute cu verdeturi

Sarmalute cu verdeturi

1. Punem o oala cu apa la infierbantat. 2. Spalam loboda, eliminam cotoarele si o punem la oparit

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Malina Malii , 10 februarie 2016

    dupa parerea mea este ok sa adaugam ceva in plus daca dorim .. si daca este oe gustul fiecaruia ^^

  • Fara foto

    Bobitan Simion , 20 februarie 2014

    cred ca un pic de brinza rasa pusa inainte de rulare ar da un gust mai placut +

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

4 voturi

Ingrediente

  • pentru o omleta:
  • 1 ou mare
  • 1 lingura de apa rece
  • 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular)
  • 1/2 lingurita zahar
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Conopida in doua culori, humus si peste preparat pe foaie de copt