Taouk

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Taouk

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fara os
  • 1 lamaie mica
  • 6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 lipii
  • humus (cumparat)

Mod de preparare

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cubulete nu foarte mari.Am curatat si pisat usturoiul, iar lamaia am stors-o.Intr-o tigaie am calit in uleiul de masline cuburile de pui.Cand s-au gatit cam 90% am adaugat usturoiul si zeama de lamaie.Am lasat la foc mic aproximativ 10 minute pana a scazut zeama.

Modul de servire nu e tocmai european.Intr-o bucata mica de lipie se pune un cub de pui si apoi se intinge in humus.Eu am facut-o romaneste si am folosit furculita.Au ras de mine dar obiceiurile vechi se schimba greu.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise