autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

tarhon cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, pasta de tomate, tarhon, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in grasimea ramasa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece,pasta de tomate , apa necesara fierberii(2 l) si se fierbe cca 20 min.
Sosul format se paseaza peste carne si se fieb impreuna 30 min , se adauga apoi tarhon , otet, sare si se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarhon cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ouale fierte la fel se taie felii. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

21 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • tarhon
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
APERITIV DIN CARTOFI NOI