autor:

Anonim

» » Aperitive

tarhon cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, pasta de tomate, tarhon, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in grasimea ramasa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece,pasta de tomate , apa necesara fierberii(2 l) si se fierbe cca 20 min.
Sosul format se paseaza peste carne si se fieb impreuna 30 min , se adauga apoi tarhon , otet, sare si se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarhon cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • tarhon
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan