autor:

Anonim

» » Aperitive

tarhon cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, pasta de tomate, tarhon, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in grasimea ramasa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece,pasta de tomate , apa necesara fierberii(2 l) si se fierbe cca 20 min.
Sosul format se paseaza peste carne si se fieb impreuna 30 min , se adauga apoi tarhon , otet, sare si se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarhon cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Trandafirasi in foietaj

Trandafirasi in foietaj

Se decongeleaza foile lasandu-le in frigider,se aseaza pe planseta , se taie in patratele cam de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Sote de ficat cu mar

Sote de ficat cu mar

Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • tarhon
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui CALEIDOSCOP