Tarta Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tarta Brownie

Ingrediente

  • 80 gr faina (4 linguri)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 80 gr ciocolata neagra
  • 80 gr unt
  • 200 gr zahar tos
  • 2 oua mari, batute usor
  • o lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr zmeura prospata
  • 100 ml frisca batuta

Mod de preparare

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.

2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.

3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.

Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.

4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise