Luam o tava rotunda cu diametrul de 20 de centimetri o captusim cu hirtie de aluminiu si o ungem cu unt.
Mixam biscuiti si adaugam untul.
Punem aluatul in tava ,apasam bine. Acoperim si bagam in frigider 1 h.
Mixam ouale cu zaharul pina ce obtinem un aluat grosut si cremos.Adaugam brinza si coaja de lamiie,batem acest amestec pina se omogenizeaza.Rasturnam peste aluat si bagam la cuptor 1 h la 180 de grade sau pina cind brinza este tare.
Lasam sa se raceasca cu usa cuptorului intredeschisa.
Preparam crema de capsuni.
Spalam capsunile, le feliem si le punem la fiert impreuna cu 50-100 grame de zahar 15 minute,apoi luam laptele,il punem intr-un pahar si adaugam cele 2 linguri cu amidon, amestecam si rasturnam peste capsuni(asta sa va face ca capsunile sa se ingroase) amesteca,si mai lasam inca 3-4 minute pe foc .Rasturnam peste tarta,si lasam sa se raceasca.
Preparam gelatina conform instructiunilor de pe plic,apoi o bagam la frigider .
O rasturnam peste tarta gelatina inainte ca gelatina sa se intareasca de tot.
SERVIM.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii