Tarta cu amestec mexican

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu amestec mexican

Ingrediente

  • Pentru foaia de tarta: 300g faina, 150g unt sau margarina rece, sare, 3-4 linguri de apa rece(sau cat e necesar ca sa lege aluatul).
  • Pentru umolutura: 1/2 kg amestec mexican, 3 oua, 4-5 linguri de smantana, 100g cascaval ras.

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele pentru aluat si se tine la frigider cam 1/2 ora dupa care se intinde intr-o forma de tarta. Se fierbe 10 minute amestecul mexican in apa cu sare sau delikat, se scurge si se lasa sa se raceasca putin. Se bat ouale cu smantana. Peste aluatul din forma se repartizeaza amestecul mexican, se pun deasupra ouale batute cu smantana, se presara cascaval si se da la cuptor la 180C cam 40 minute.

*specific ca eu m-am apucat de tarta si nu am stiut ca nu am in casa cascaval-deci cascavalul lipseste de pe tarta mea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise