Se pregateste aluatul pentru tarta: omogenizam faina, un ou, untul rece si apa rece (cat cuprinde), aluatul se lasa la frigider 20 de min. apoi se intinde o foaie de 5mm si se asaza intr-o tava rotunda. Se coace cateva minute. Se racoreste cateva minute si apoi se adauga ingredientele: bacon rumenit, branza de capra amestecata cu oua (2 oua intregi si 2 galbenusuri), smantana lichida, sare, ceapa verde taiata fin, piper.
Se coace 30 de minute la foc mediu si se lasa la racit pana in momentul servirii.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii