Se pregateste aluatul pentru tarta: omogenizam faina, un ou, untul rece si apa rece (cat cuprinde), aluatul se lasa la frigider 20 de min. apoi se intinde o foaie de 5mm si se asaza intr-o tava rotunda. Se coace cateva minute. Se racoreste cateva minute si apoi se adauga ingredientele: bacon rumenit, branza de capra amestecata cu oua (2 oua intregi si 2 galbenusuri), smantana lichida, sare, ceapa verde taiata fin, piper.
Se coace 30 de minute la foc mediu si se lasa la racit pana in momentul servirii.
Pofta buna.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii