Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
-1 foaie aluat foietaj,, -1 felie mare de branza de capra,, -5 legaturi de ceapa verde,, -5 oua,, -200 gr. bacon,, -200 gr.ciupercute feliate,, -cateva rosii chery,, -200 gr.masline,verzi si negre.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita.

-Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru,se taie in forma rotunda si se aseaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presurata cu putina faina de grau.Peste aluat se pune cu lingura compozitia de branza,se aseaza baconul taiat marunt,ciupercutele,rosiile si maslinele si se da tava la cuptor.Cand se rumeneste frumos,este semn ca tarta noastra este gata.Se poate servi cu ketchup sau fara.Oricum va fi servita,va fi excelenta la gust.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legume si branza de capra

Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • -1 foaie aluat foietaj,
  • -1 felie mare de branza de capra,
  • -5 legaturi de ceapa verde,
  • -5 oua,
  • -200 gr. bacon,
  • -200 gr.ciupercute feliate,
  • -cateva rosii chery,
  • -200 gr.masline,verzi si negre.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

204 voturi    43 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

5 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Shaksuka verde