Incingeti cuptorul la 180°, spalati lamaile si radeti-le coaja.
Imbracati cu aluatul o forma de tarta tapetata cu hartie pentru copt. Separati albusurile de galbenusuri si amestecati bine branza de vaci cu galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat, faina, frisca nebatuta si coaja de lamaie, pana ce devine omogena.
Bateti albusurile spuma, impreuna cu o priza de sare, incorporati-le usor in compozitie si turnati-o in forma peste aluat. Presarati deasupra untul taiat bucatele si dati tarta circa 30 de minute la cuptor.
Cand s-a copt, scoateti-o din forma, lasati-o sa se raceasca si serviti-o rece, pudrata cu zahar tos.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii