autor:

amalia

» » Aperitive

Tarta cu branza si dovlecei

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2011

Ingrediente
Pentru aluat:, 250g faina, 1 plic drojdie uscata, 1 ou, 2 linguri (cu varf) de smantana, 100g unt, sare, , Pentru umplutura:, , 2 cutii branza fagaras cu smantana de la covalact, 2 cepe mici verzi, 1/2 legaura marar, maggi secretul gustului de legume, piper, 60g cascaval ras pe razatoarea mica, 1 ou, 1 dovlecel micut

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele; smantana, oul si untul sa fie pe cat posbil nu foarte reci. Acoperim cu folie alimentara si lasam la crescut o ora in loc caldut.
Intre timp, curatam dovlecelul si-l taiem in felii subtiri, il saram putin si il lasam sa isi lase apa; apoi tocam ceapa verde si mararul.Facem si umplutura cat creste aluatul. Batem oul, apoi adaugam branza cu smantana, 50g cascaval si amestecam bine, apoi adaugam verdeturile, lasand cateva fire din ceapa tocata pentru pus deasupra tartei si condimentam dupa gust.
Dupa o ora, luam aluatul si intindem o foaie si o asezam bine intr-o forma rotunda de ceramica sau ienna, imbracand si marginile formei. Apoi punem umplutura si deasupra feliile de dovlecel si cateva fire de ceapa verde si dam totul la cuptor pana se rumeneste aluatul si se intareste umplutura, iar inainte cu 10 min de a scoate tarta din cuptor punem deasupra tartei 10g de cascaval si mai lasam 10 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi copti umpluti cu branza

Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt . Dupa ce sunt

5 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
smantana cu branza si mamaliguta

smantana cu branza si mamaliguta

se prepara o mamaliguta moale.branza se poate prepara astfel:500 g lapte gras batut fiert 5 minute

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou
  • 2 linguri (cu varf) de smantana
  • 100g unt
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 2 cutii branza fagaras cu smantana de la covalact
  • 2 cepe mici verzi
  • 1/2 legaura marar
  • maggi secretul gustului de legume
  • piper
  • 60g cascaval ras pe razatoarea mica
  • 1 ou
  • 1 dovlecel micut

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Tort din wafe si donuts cu  jeleu de zmeura

Tort din wafe si donuts cu jeleu de zmeura

Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Se ia o forma de tort sau daca nu aveti e buna si o cratita se pune pe foc si se adauga o cana de

7 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Galuste cu caise

Galuste cu caise

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita, apoi esenta

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna, hranitoare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval