Amestecati ingredientele pentru aluat si framantati 10\' un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigiderpentru 20\'. Intindeti apoi o foaie intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Amestecati branza de vaci cu telemeaua si cu 4 oua batute. Condimentati amestecul, adaugati morcovii taiati bastonase si turnati-l apoi peste foaia din tava. Nivelati si coaceti tarta la foc potrivit. Taiati in bucati cat timp este calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii