TARTA CU BRANZA SI MORCOVI/PASTARNAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 750 g faina, 175 g unt, 75 ml lapte, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita sare, 1 ou
  • Pentru umplutura: 500g morcovi fierti/ pastarnac fiert, 300g branza dulce de vaci, 200g telemea, 5 oua, sare, piper

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pentru aluat si framantati 10\' un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigiderpentru 20\'. Intindeti apoi o foaie intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Amestecati branza de vaci cu telemeaua si cu 4 oua batute. Condimentati amestecul, adaugati morcovii taiati bastonase si turnati-l apoi peste foaia din tava. Nivelati si coaceti tarta la foc potrivit. Taiati in bucati cat timp este calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise