autor:

Fara foto

» » Aperitive

TARTA CU BRANZA SI MORCOVI/PASTARNAC

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Pentru aluat: 750 g faina, 175 g unt, 75 ml lapte, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita sare, 1 ou, Pentru umplutura: 500g morcovi fierti/ pastarnac fiert, 300g branza dulce de vaci, 200g telemea, 5 oua, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pentru aluat si framantati 10\' un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigiderpentru 20\'. Intindeti apoi o foaie intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Amestecati branza de vaci cu telemeaua si cu 4 oua batute. Condimentati amestecul, adaugati morcovii taiati bastonase si turnati-l apoi peste foaia din tava. Nivelati si coaceti tarta la foc potrivit. Taiati in bucati cat timp este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU BRANZA SI MORCOVI/PASTARNAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tortii cu salata salsa si branza de capre

Tortii cu salata salsa si branza de capre

Pregatirea tortiilor Cernem faina in vasul mixerului adaugam sarea,uleiul, si apa si framantam

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Crema de iaurt si smantana

Crema de iaurt si smantana

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un

2 voturi    1 comentariu
24h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat: 750 g faina
  • 175 g unt
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou
  • Pentru umplutura: 500g morcovi fierti/ pastarnac fiert
  • 300g branza dulce de vaci
  • 200g telemea
  • 5 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza