Amestecati ingredientele pentru aluat si framantati 10\' un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigiderpentru 20\'. Intindeti apoi o foaie intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Amestecati branza de vaci cu telemeaua si cu 4 oua batute. Condimentati amestecul, adaugati morcovii taiati bastonase si turnati-l apoi peste foaia din tava. Nivelati si coaceti tarta la foc potrivit. Taiati in bucati cat timp este calda.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii