autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tarta cu branzeturi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Ingrediente
Pentru aluat:, , 150 gr faina, 1 lingurita drojdie proaspata, 1/2 lingurita zahar, un praf de sare, 100 ml apa minerala calduta, 1 lingura ulei, , Pentru umplutura:, , 200 gr crema de branza, 150 gr cas de oaie, 100 gr cascaval, 1 ou, piper, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 1 carnacior uscat, cateva fasii ardei kapia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Aluatul:
Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva.
Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam.
Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat usor de modelat.
La final incorporam uleiul.
Acoperim vasul si lasam sa dospeasca aluatul 15-20 de minute.
Umplutura:
Cascavalul si casul le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Le punem intr-un bol impreuna cu crema de branza si le amestecam.
Incorporam oul, putin piper si busuiocul uscat.
Presaram faina pe masa de lucru, punem aluatul si intindem o foaie subtirica, rotunda.
Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta, punem foaia de aluat si taiem marginile.
O intepam cu o furculita, turnam compozitia de branza si o nivelam.
Deasupra asezam rondele de carnacior si fasii de ardei kapia.
O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana prinde o crusta aurie deasupra.
Cand este gata, o scoatem din cuptor. Poate fi servita atat rece cat si calda!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Să începem cu Pate Brisée (aluatul de tartă): Înainte de a începe,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 25 ianuarie 2015

    Ma bucur ca ti-a placut! :)

  • Fara foto

    Daniela Cosovan Minciuna , 22 ianuarie 2015

    Este excelenta! Deasupra am turnat un ou batut cu smantana.Super!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 01 ianuarie 2015

    Multumesc Cristian!

    • Fara foto

      Cristian11 (Maestru bucatar) , 29 decembrie 2014

      Mmm, arata foarte bine. Un fel de Pizza..

    • Fara foto

      Goji Romania , 26 decembrie 2014

      Efecte Benefice fructe GOJI Scade colesterolul; Ajuta la normalizarea nivelului de zahar din sange la debutul diabetului zaharat la adulti; Trateaza disfunctiile sexuale si imbunatateste libidoul; Ajuta la pierderea in greutate, in special disparitia celulitei; Amelioreaza insomnia si imbunatateste calitatea somnului; - See more at: www.gojiromania.com

    • Fara foto

      Marian Bogorodea , 26 decembrie 2014

      Efecte Benefice fructe GOJI Scade colesterolul; Ajuta la normalizarea nivelului de zahar din sange la debutul diabetului zaharat la adulti; Trateaza disfunctiile sexuale si imbunatateste libidoul; Ajuta la pierderea in greutate, in special disparitia celulitei; Amelioreaza insomnia si imbunatateste calitatea somnului; - See more at: www.gojiromania.com

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita zahar
  • un praf de sare
  • 100 ml apa minerala calduta
  • 1 lingura ulei
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr crema de branza
  • 150 gr cas de oaie
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 carnacior uscat
  • cateva fasii ardei kapia

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Cristian!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval