Tarta cu branzeturi

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu branzeturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita zahar
  • un praf de sare
  • 100 ml apa minerala calduta
  • 1 lingura ulei
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr crema de branza
  • 150 gr cas de oaie
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 carnacior uscat
  • cateva fasii ardei kapia

Mod de preparare

Aluatul:

Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva.

Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam.

Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat usor de modelat.

La final incorporam uleiul.

Acoperim vasul si lasam sa dospeasca aluatul 15-20 de minute.

Umplutura:

Cascavalul si casul le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Le punem intr-un bol impreuna cu crema de branza si le amestecam.

Incorporam oul, putin piper si busuiocul uscat.

Presaram faina pe masa de lucru, punem aluatul si intindem o foaie subtirica, rotunda.

Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta, punem foaia de aluat si taiem marginile.

O intepam cu o furculita, turnam compozitia de branza si o nivelam.

Deasupra asezam rondele de carnacior si fasii de ardei kapia.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana prinde o crusta aurie deasupra.

Cand este gata, o scoatem din cuptor. Poate fi servita atat rece cat si calda!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise