Se pregateste intii aluatul.Eu pun la robot si cu citeva pulsuri am pregatit aluatul se inveleste in nailon si se da la rece.
De facut de mina se faramiseaza faina cu untul in faramituri dupa care se adauga restul de ingridente si se amesteca pina devine aluat.Nu trebuie framintat.
Cit aluatul sta la rece pregatim umplutura.Prajim ceapa in untul topit cit sa se rumeneasca putin si lasam sa se raceasca. Amestecam brinzeturile si adaugam si ceapa si potrivim de gust cu sare si piper.
Lasam umplutura putin la rece,si pregatim foaia de tarta.Aluatul il intindem intre doua foi de pergament cu sucitorul,si asezam in tava si nivelam marginile.Se coace 10 minute la 180 de grade in cuptorul care a fost incalzit dinainte dupa care adaugam umplutura si nivelam safie egal peste tot si coacem inca 20 de minute pina se aureste frumos.
Este o tarta gustoasa si este buna ptr masa de seara alaturi de o salata de legume
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii