autor:

kok miori

» » Aperitive

Tarta cu brinza si ceapa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Ingrediente
ptr tarta, 11/4pahar de faina, 1lingurita sare, 1 ou, 2galbenuse, 100 gr de unt, , ptr umplutura, 250 gr de urda sau mascarpone, 150 gr de parmezan ras, 1ou, 2cepi curatate taiati solzi, 50 gr deunt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pregateste intii aluatul.Eu pun la robot si cu citeva pulsuri am pregatit aluatul se inveleste in nailon si se da la rece.
De facut de mina se faramiseaza faina cu untul in faramituri dupa care se adauga restul de ingridente si se amesteca pina devine aluat.Nu trebuie framintat.
Cit aluatul sta la rece pregatim umplutura.Prajim ceapa in untul topit cit sa se rumeneasca putin si lasam sa se raceasca. Amestecam brinzeturile si adaugam si ceapa si potrivim de gust cu sare si piper.
Lasam umplutura putin la rece,si pregatim foaia de tarta.Aluatul il intindem intre doua foi de pergament cu sucitorul,si asezam in tava si nivelam marginile.Se coace 10 minute la 180 de grade in cuptorul care a fost incalzit dinainte dupa care adaugam umplutura si nivelam safie egal peste tot si coacem inca 20 de minute pina se aureste frumos.
Este o tarta gustoasa si este buna ptr masa de seara alaturi de o salata de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brinza si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
MELCISORI PIZZA

MELCISORI PIZZA

Se lasa la dezghetat foietajul se desface usor si se unge cu o lingura cu kechup dulce sau picant

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placinta cu branzeturi

Placinta cu branzeturi

Intindem o foaie de foietaj in tava unsa cu ulei, peste care asezam branza de vaci, de oi, felii

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Minunata, delicioasa...

  • Luana

    Luana (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

    Delicioasa;eu fac ceva asemanator dar cu ceapa si dovleac.Sarbatori fericite!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • ptr tarta
  • 11/4pahar de faina
  • 1lingurita sare
  • 1 ou
  • 2galbenuse
  • 100 gr de unt
  • ptr umplutura
  • 250 gr de urda sau mascarpone
  • 150 gr de parmezan ras
  • 1ou
  • 2cepi curatate taiati solzi
  • 50 gr deunt

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Czompa (Chef de cuisine)

Minunata, delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
CIUPERCI UMPLUTE