Tarta cu brinza si portocale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o budinca de vanilie,
  • 500 ml lapte,
  • zahar vanilat,
  • 200 g zahar,
  • un pachet foi de placinta (aluat fraged nu foetaj),
  • 500 g brinza dulce,
  • sucul si coaja unei portocale,
  • un galbenus,
  • o portocala pentru ornat.

Mod de preparare

Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul si coaja de portocala. Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua. Se unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.

Se serveste ornata cu felii de portocala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor