Se face un blat din : unt, zahar, alunele macinate, vanilia, romul si sarea.
Acest aluat se acopera cu folie si se baga la frigider 2 -3 ore.
Din aluat se fac doua foi groase de 1 cm care se taie in forma rotunda
Peste una dintre ele se toarna gemul de caise si alune macinate, iar cea de-a doua care se pune deasupra se decupeaza niste cerculete mai mici
Se unge cu ou si se baga la cuptor

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii