Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugandu-se treptat uleiul. Praful de copt se stinge in lapte si se incorporeaza in aluat. Treptat se adauga faina, incorporandu-se bine in aluat. Separat se bat albusurile cu sare si se adauga in aluat.
Caisele si corcodusele se spala, li se scot samburii si se taie felii (caisele) si in doua (corcodusele).
Vasul yena (de preferat o forma de pizza rotunda) se unge cu margarina sau unt. Se adauga aluat si se uniformizeaza ca si cantitate pe toata suprafata tavii. Presaram fructele pe aluat, alternand straturile - intai un strat de corcoduse (una pe exterior, alta pe interior), apoi unul de caise, s.a.m.d. Se coace la foc mediu timp de 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii