Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugandu-se treptat uleiul. Praful de copt se stinge in lapte si se incorporeaza in aluat. Treptat se adauga faina, incorporandu-se bine in aluat. Separat se bat albusurile cu sare si se adauga in aluat.
Caisele si corcodusele se spala, li se scot samburii si se taie felii (caisele) si in doua (corcodusele).
Vasul yena (de preferat o forma de pizza rotunda) se unge cu margarina sau unt. Se adauga aluat si se uniformizeaza ca si cantitate pe toata suprafata tavii. Presaram fructele pe aluat, alternand straturile - intai un strat de corcoduse (una pe exterior, alta pe interior), apoi unul de caise, s.a.m.d. Se coace la foc mediu timp de 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii