Incingeti cuptorul la 200gr. si ungeti cu unt o forma mare de tarta. Spalati caisele, stergeti-le, desfaceti-le in doua, scoateti-le samburii si taiati din nou fiecare jumatate in doua. Frecati bine branza de vaci cu zaharul pudra, pana ce obtineti o crema neteda.
Asezati aluatul in forma, fara sa-l ridicati pe margini si intepati-l din loc in loc cu furculita. Intindeti peste el crema, lasand 1 cm de margine libera, puneti peste ea sferturile de caisa cu miezul in sus si presarati deasupra fisticul zdrobit si feliile de migdala.
Topiti mierea intr-o craticioara pe foc foarte mic si turnati-o peste caise. Dati tarta intre 50 de minute si o ora la cuptor (daca se rumeneste prea repede, reduceti temperatura la 180gr.), scoateti-o din forma, lasati-o sa se raceasca si, inainte de-a o servi, presarati-o cu zahar tos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii