Se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga faina,uleiul, praful de copt si esenta de vanilie.Se amesteca toate foarte bine apoi intr-o tava de tarta care este unsa si tapetata se adauga compozitia.
Se da la cuptor timp de 40 de minute la foc mic, se face testul cu scobitoareaca sa vedem cand e gata.
Cand este gata scoate blatul pe un platou il lasam sa se raceasca putin, apoi facem un sirop din apa, zahar si esenta de vabilie si insiropam blatul bine.
Preparam crema pt tarte exact cum scrie pe plic care apoi o punem peste blat,asezam capsuni peste care tornam gelatin rosie care am preparato exact dupa instructiunile de pe plic.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii