Blatul:
Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugam treptat galbenusele.Cernem faina si o adaugam treptat mixului de oua si zahar.
Tapetam forma cu unt si faina si adaugam aluatul de pandispan. Il coacem la 170°C, cuptor preincalzit, pentru 20 minute.
Il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca cel putin 20 de minute si il taiem in doua foi de circa 1 cm fiecare.
Crema:
Pisam capsunile cu o furculita si le amestecam cu zahar, le lasam sa stea 5 minute.
Intre timp batem frisca. Amestecam capsunile cu mascarpone si apoi le adaugam peste frisca.
Insiropam blatul, turnam crema o nivelam, punem celalalt blat peste si decoram.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii