Blatul:
Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugam treptat galbenusele.Cernem faina si o adaugam treptat mixului de oua si zahar.
Tapetam forma cu unt si faina si adaugam aluatul de pandispan. Il coacem la 170°C, cuptor preincalzit, pentru 20 minute.
Il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca cel putin 20 de minute si il taiem in doua foi de circa 1 cm fiecare.
Crema:
Pisam capsunile cu o furculita si le amestecam cu zahar, le lasam sa stea 5 minute.
Intre timp batem frisca. Amestecam capsunile cu mascarpone si apoi le adaugam peste frisca.
Insiropam blatul, turnam crema o nivelam, punem celalalt blat peste si decoram.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii