Tarta cu cascaval

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina sare 125 g unt 1 ou 2 linguri apa rece
  • 250 g branza 4 oua 200 g smantana dulce
  • un varf de cutit de nucsoara macinata
  • piper sare

Mod de preparare

Pentru aluat se pune faina intr-un bol si se sareaza dupa gust. Se adauga untul si se framanta bine iar apoi se adauga si oul si se framanta in continuare. Apoi se adauga si cele 2 lingurite de apa si se framanta pana cand aluatul devine foarte fin. Aluatul se lasa apoi cel putin o ora intr-un loc rece la odihnit.

Intre timp se rade branza , ouale se amesteca cu smantana si se adauga nucsoara macinata, piperul si sare.

Se incinge cuptorul. Aluatul se intinde pe o suprafata de lucru presarata cu faina si se intande cu pana ce veti obtine o forma rotunda care sa intre in tava de copt. Se introduce aluatul apoi in tava si se inteapa pe alocuri cu o furculita. Se pune la cuptor pentru 15 minute.

Dupa 15 minute scoateti aluatul din cuptor, presarati branza rasa si compozitia de ou si se mai pune la cuptor pentru inca 15 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise