Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati aluatul
Intepati aluatul cu furculita si dati la cuptor 10 min
In acest timp preparati crema.
Intr-o cratita, la foc mic, topiti ciocolata cu 2 linguri de lapte.
Adaugati zaharul si untul, topiti bine ingredientele,
trageti de pe foc si adaugati faina cu atentie ca sa nu se faca cocoloase.
Adaugati galbenusurile mestecand repede .
Bateti albusurile si le adaugati in compozitie.
Adaugati vanilia.
Varsati compozitia peste aluatul precopt
si dati din nou la cuptor pt 15 min la 220°
Serviti caldut cu capsuni si kiwi sau cu o inghetata de vanilie
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii