Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati aluatul
Intepati aluatul cu furculita si dati la cuptor 10 min
In acest timp preparati crema.
Intr-o cratita, la foc mic, topiti ciocolata cu 2 linguri de lapte.
Adaugati zaharul si untul, topiti bine ingredientele,
trageti de pe foc si adaugati faina cu atentie ca sa nu se faca cocoloase.
Adaugati galbenusurile mestecand repede .
Bateti albusurile si le adaugati in compozitie.
Adaugati vanilia.
Varsati compozitia peste aluatul precopt
si dati din nou la cuptor pt 15 min la 220°
Serviti caldut cu capsuni si kiwi sau cu o inghetata de vanilie
Pofta buna!!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii