autor:

Fara foto

» » Aperitive

tarta cu ciuperci

Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
o foaie pentru tarta, 2 cepe mari, 300 g ciuperci, 3 oua intregi, sare ,piper, 3 linguri faina, 200 ml smantana

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

se caleste ceapa taiata marunt dar numai pana se inmoaie putin nu sa se rumeneasca.
se adauga ciupercile,sarea si piperul si se lasa putin sa se caleasca impreuna.se pune faina ,se amesteca pana se omogenizeaza
se ia de pe foc si se adauga ouale si smantana
intre timp se unge o tava pentru tarta cu unt si se pune foaia pe care o intepi cu furculita
se toarna compozitia si se pune la cuptor la 180°
se lasa pana foaia devine maronie(aproximativ 20-25 min)
se serveste calda
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta din iaurt cu ciuperci sote si prosciuto

Tarta din iaurt cu ciuperci sote si prosciuto

Se bat bine ouale, se adauga iaurtul si se amesteca, se adauga faina, pliculetul de praf de copt

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • o foaie pentru tarta
  • 2 cepe mari
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua intregi
  • sare ,piper
  • 3 linguri faina
  • 200 ml smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete din Sunca cu legume