autor:

Fara foto

» » Aperitive

tarta cu ciuperci

Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta juhasz (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
o foaie pentru tarta, 2 cepe mari, 300 g ciuperci, 3 oua intregi, sare ,piper, 3 linguri faina, 200 ml smantana

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

se caleste ceapa taiata marunt dar numai pana se inmoaie putin nu sa se rumeneasca.
se adauga ciupercile,sarea si piperul si se lasa putin sa se caleasca impreuna.se pune faina ,se amesteca pana se omogenizeaza
se ia de pe foc si se adauga ouale si smantana
intre timp se unge o tava pentru tarta cu unt si se pune foaia pe care o intepi cu furculita
se toarna compozitia si se pune la cuptor la 180°
se lasa pana foaia devine maronie(aproximativ 20-25 min)
se serveste calda
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Tarta cu piept de pui si ciuperci

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • o foaie pentru tarta
  • 2 cepe mari
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua intregi
  • sare ,piper
  • 3 linguri faina
  • 200 ml smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
pizza cenusaresei