Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 07 august 2008
Ingrediente
foietaj crud, ciuperci, ceapa, oua, cascaval, faina, unt, vin alb, piper, sare, cascaval
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare, piper, vin, faina, dizolvata in 100 ml de apa rerce si se amesteca continuu, pentru a nu se prinde de vas. Se adauga pesmet, oua fierte si ou crud, amestecandu-se pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu tartele si se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Aluatul:
Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva.
Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia
5 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Se bat bine ouale, se adauga iaurtul si se amesteca, se adauga faina, pliculetul de praf de copt
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate