Tai ceapa marunt, o calesti in unt, adaugi usturoiul pisat si ciupercile tocate si le calesti toate.
Amestecam smantana cu ouale, boiaua, laptele, sarea si piperul dupa gust.
Intinzi aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 28 cm, unsa cu unt, pui compozitia de ciuperci si torni deasupra amestecul de oua cu smantana.
Razi cascavalul si dai la cuptor pt 30-35 min. O lasi sa se raceasca si pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii