autor:

Anonim

» » Aperitive

Tarta cu ciuperci si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, ciuperci, ceapa, oua, cascaval, faina, unt, vin alb, piper, sare, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare, piper, vin, faina, dizolvata in 100 ml de apa rerce si se amesteca continuu, pentru a nu se prinde de vas. Se adauga pesmet, oua fierte si ou crud, amestecandu-se pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu tartele si se introduc la cuptor.Deasupra se adauga cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Cartofi Dauphinoise

Cartofi Dauphinoise

Incalziti cuptorul al 180grade. Ungeti o tava cu unt. Aranjati un strat de cartofi pe fundul tavii.

10 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ardei copti si prajiti