autor:

Anonim

» » Aperitive

Tarta cu ciuperci si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, ciuperci, ceapa, oua, cascaval, faina, unt, vin alb, piper, sare, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare, piper, vin, faina, dizolvata in 100 ml de apa rerce si se amesteca continuu, pentru a nu se prinde de vas. Se adauga pesmet, oua fierte si ou crud, amestecandu-se pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu tartele si se introduc la cuptor.Deasupra se adauga cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • foietaj crud
  • ciuperci
  • ceapa
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • unt
  • vin alb
  • piper
  • sare
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cocktail de creveti cu ananas si legume