Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .
In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.
Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .
Dam la frigider pana se intareste.
Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .
Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .
Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .
Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .
Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .
Pofta mare .
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii