Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .
In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.
Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .
Dam la frigider pana se intareste.
Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .
Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .
Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .
Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .
Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .
Pofta mare .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii