Tarta cu cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Tarta cu cocos

Ingrediente

  • -150 gr fulgi de cocos
  • -2 linguri zahar cocos
  • -100 gr unt : 70 gr unt cocos +30 gr unt cacao
  • Umplutura:
  • -200 ml crema de cocos (de la Alpro )
  • -1-2 linguri zahar cocos
  • -100 gr mascarpone (optional)
  • -5 capsuni

Mod de preparare

Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .

In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.

Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .

Dam la frigider pana se intareste.

Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .

Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .

Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .

Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .

Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .

Pofta mare .

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura