Pentru blat: amestecam toate ingredientele si intindem aluatul in tava cu mana, apoi punem intr-o cratita biscuitii sfaramati si cocodusele fara samburi si 50g zahar si amestecam , dupa care punem compozitia rezultata peste blat si dam la cuptor pana se inmoaie corcodusele,aproximativ 15 min. Intre timp preparam sosul de frisca si vanilie astfel: batem ouale cu praful de budinca si subtiem cu laptele, adaugam apoi zaharul esenta de vanilie si la urma frisca. omogenizam si turnam compozitia deasupra blatului cu corcoduse si dam din nou la cuptor pentru 35-40min.
Se serveste cand s-a racit pudrata cu zahar sau cu crema de vanilie sau frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii