Biscuitii, pudra de cacao, untul si fulgii de ciocolata se pun in vasul unui robot si se mixeaza pana ce amestecul devine umed si nisipos.
Se pune amestecul in tava de tarta (preferabil cu fundul detasabil), presandu-l bine pe margini apoi tava se da la frigider.
Se toarna intr-un castron laptele condensat si zeama de limeta.
Gelatina se inmoaie in apa rece pentru 5 minute apoi se incalzeste usor la bain-marie.
Se adauga smantana si gelatina peste compozitia de mai sus si se mixeaza bine.
Se toarna crema peste blatul de biscuiti si se lasa tarta la frigider, preferabil peste noapte.
Inainte de servire se rade ciocolata neagra si se presara coaja de limeta deasupra.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii