Biscuitii, pudra de cacao, untul si fulgii de ciocolata se pun in vasul unui robot si se mixeaza pana ce amestecul devine umed si nisipos.
Se pune amestecul in tava de tarta (preferabil cu fundul detasabil), presandu-l bine pe margini apoi tava se da la frigider.
Se toarna intr-un castron laptele condensat si zeama de limeta.
Gelatina se inmoaie in apa rece pentru 5 minute apoi se incalzeste usor la bain-marie.
Se adauga smantana si gelatina peste compozitia de mai sus si se mixeaza bine.
Se toarna crema peste blatul de biscuiti si se lasa tarta la frigider, preferabil peste noapte.
Inainte de servire se rade ciocolata neagra si se presara coaja de limeta deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii