Biscuitii, pudra de cacao, untul si fulgii de ciocolata se pun in vasul unui robot si se mixeaza pana ce amestecul devine umed si nisipos.
Se pune amestecul in tava de tarta (preferabil cu fundul detasabil), presandu-l bine pe margini apoi tava se da la frigider.
Se toarna intr-un castron laptele condensat si zeama de limeta.
Gelatina se inmoaie in apa rece pentru 5 minute apoi se incalzeste usor la bain-marie.
Se adauga smantana si gelatina peste compozitia de mai sus si se mixeaza bine.
Se toarna crema peste blatul de biscuiti si se lasa tarta la frigider, preferabil peste noapte.
Inainte de servire se rade ciocolata neagra si se presara coaja de limeta deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii