Pregatim pasta:amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,oul,apa rece,iar la sfarsit cuburile de margarina,vom obtine o coca pe care o vom pune in frigider timp de 20 minute;
Intre timp pregatim crema:punem la fiert laptele,batem galbenusurile cu zaharul,bine,adaugam amidonul ,amestecam bine si diluam cu laptele cald,amestecand incontinuu si repunand cratita pe focul domol,pana crema se ingroasa,deci adaugam untul,continuam amestecarea,si-o punem la racit;
Tava de tort o captusim cu jumatate din coca pregatita,acoperim cu stratul de crema,iar deasupra razuim coca ramasa;
Pudram cu zahar,introducem in cuptorul cald timp de 20 minute 200°C;
-Cand se raceste se pudreaza cu zahar si se serveste;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii