autor:

autor

» » Prajituri

Tarta cu dulceata de visine

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pina se coace. Cind este gata, se taie bucati.
Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun de
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Prajituri
Pandispan cu visine caramelizate

Pandispan cu visine caramelizate

Bati albusurile spuma , adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul,

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Tort cu afine de padure

Tort cu afine de padure

Blatul; Galbenusurile cu zaharul,praful de sare si vanilia se bat bine cu mixerul pana isi dubleaza

8 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar pudra
  • 125 g dulceata de visine
  • 50 g migdale sau nuci prajite

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

297 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose rapide de Sf. Valentin

Briose rapide de Sf. Valentin

Cele 3 ouă se mixează cu 150 g zahăr pentru 5 minute, până se dizolvă zahărul. Se mai adauga apoi 4 linguri de ulei și

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure

Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure

Am început prin a face "caviarul" de fructe de pădure: am pus pe foc fructele, lăsând câteva pentru decor,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Budinci