Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pina se coace. Cind este gata, se taie bucati.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii