Se bat 4 oua cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de faina. Se adauga o jumatate de pliculet de praf de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se incearca cu o scobitoare daca este gata blatul.
Se scoate blatul si se lasa la racit. Intre timp se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic. Se lasa si budinca sa se raceasca bine.
Dupa ce s-au racit se intinde budinca peste blat si se orneaza cu fructe.
Se prepara tort gelee cu apa si o lingurita de zahar si de toarna peste fructe.
Se bate frisca si se orneaza tarta. Se da putin la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii