-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn.
-Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.
-Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
-Se coace la 180grade,25 min.
-Pentru crema,se amesteca amidonul cu putin lapte rece.
-Restul de lapte se pune la fiert cu vanilia.
-Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se lasa deoparte vreo 20 min.
-Se adauga zaharul in lapte si se asaza iar la fiert.Cand incepe sa fiarba, se adauga amidonul cu lapte.
-Amestecam in lapte pana se ingroasa.Cu aceasta crema se umple tarta,apoi deasupra asezam ce fructe dorim,acoperindu-le cu jeleu.
Recipe by Maya.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii