Batem cu telul cele 3 oua. Cand sunt gata, adaugam cana de zahar si din nou amestecam pana se topeste zaharul. Punem si cana de lapte, iar dupa ce se combina ingredientele, adaugam faina si amestecam bine pentru a sparge cocoloasele. Dupa aceea punem cana de ulei si amesteca intr-o singura parte pentru a nu se separa uleiul de restul aluatului. Adaugam si pliculetul de zahar vanilat si amestecam. Intr-o ceasca punem o lingurita de bicarbonat de sodiu si o lingurita de otet si amestecam repede si o turnam in aluat. Ungem tava cu o bucatica de unt si o presaram cu putina faina. Varsam aluatul in tava si punem una langa alta fructele. Se poate pune ori zarzare, ori visine sau orice alte fructe, ori combinate. punem tava la cuptor si o lasam inte 30 si 60 de minute in cuptor, la foc mic. Cand scoateti tava de la cuptor puteti presara ciocolata pe deasupra. Tarta se poate servi cu ceai sau suc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii