Tarta cu fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua proaspete
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • bicarbonat de sodiu
  • otet
  • 1 kg de zarzare/visine
  • unt.

Mod de preparare

Batem cu telul cele 3 oua. Cand sunt gata, adaugam cana de zahar si din nou amestecam pana se topeste zaharul. Punem si cana de lapte, iar dupa ce se combina ingredientele, adaugam faina si amestecam bine pentru a sparge cocoloasele. Dupa aceea punem cana de ulei si amesteca intr-o singura parte pentru a nu se separa uleiul de restul aluatului. Adaugam si pliculetul de zahar vanilat si amestecam. Intr-o ceasca punem o lingurita de bicarbonat de sodiu si o lingurita de otet si amestecam repede si o turnam in aluat. Ungem tava cu o bucatica de unt si o presaram cu putina faina. Varsam aluatul in tava si punem una langa alta fructele. Se poate pune ori zarzare, ori visine sau orice alte fructe, ori combinate. punem tava la cuptor si o lasam inte 30 si 60 de minute in cuptor, la foc mic. Cand scoateti tava de la cuptor puteti presara ciocolata pe deasupra. Tarta se poate servi cu ceai sau suc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise