Ingrediente
* budinca de vanilie-, * 500 ml lapte-, * 3 linguri de zahar-, * fructe ( de care doriti)-, * un pliculet jeleu-, * sirop de fructe ( eu am avut de visine ), * Pentru blat, am folosit:, * 3 oua-, * 3 linguri faina-, * 3 linguri zahar-, * 2 plicuri zahar vanilat-, * 1 varf de cutit praf de copt-, * o esenta de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca cu zaharul si se toarna peste albusuri.Se adauga faina, praful de copt si se toarna intr-o forma de tarta, unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce forma la cuptor , la foc mediu, 20-25 de min. Se testeaza cu scobitoarea.
intre timp preparam budinca, si o punem la racit. dupa ce am scos blatul il ungem cu putin sirop, punem budinca dupa am lasato la racit si fructele, preparam si jeleul conform instructiunilor de pe pachet si-l turnam cald peste fructe ( jeleul este indicat sa-l turnati intotdeauna doar pe mijlocul tartei, pentru ca o sa curga spre margini
Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Buna reteta, foarte gustoasa... si eu o fac, dar sub alt numeste : pandispan cu fructe. Felicitari !
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Nu inteleg ce este cu poza!
flory , 18 martie 2010
interesant..
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 martie 2010
Foarte frumos.
jsabrina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010
Pentru ca nu imi plac dulciurile in mod special...prajiturile cu fructe le ador !! Felicitari..o sa salvez reteta !