Amesteci toate ingredientele cu mixerul timp de 5 minute,apoi torni intr-o tava de tarta si coci circa 30 de minute la foc mic.Dupa ce s-a racit,umpli blatul cu crema pentru tarte din comert, pe care p prepari dupa instuctiunile de pe plic.Speli prunele si le cureti de samburi,apoi le tai feliute subtiri.Le asezi in forma de rozeta.La urma adaugi (optiona)gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii