Amestecati zaharul cu untul si faina, framantati pana se incorporeaza, iar la sfarsit puneti albusul pentru a obtine o coca omogena. Bagati coca in frigider pentru aprox. 30 de min. invelita intr-o folie de plastic.
Ungeti cu grasime forma de tarta, intindeti coca, puneti-o intr-o forma si bagati-o la frigider pentru inca o jumatate de ora.
Dati drumul cuptorului la 180°C, lasati-l putin sa se incalzeasca si bagati tartele la copt pentru aprox. 30 de min. Verificati dupa 20 de minute daca este gata.
Preparati budinca conform instructiunilor de pe cutie, dar in loc de 750 ml de lapte puneti doar 550, si in functie de tipul acesteia, adaugati sau nu zahar.
Turnati sarlota calda in crusta si lasati sa se racesca.
Taiati fructele si aranjati-le dupa peferinta.
Se pensuleaza cu gelatina aproape rece si se servesc cu frisca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii