Amestecati zaharul cu untul si faina, framantati pana se incorporeaza, iar la sfarsit puneti albusul pentru a obtine o coca omogena. Bagati coca in frigider pentru aprox. 30 de min. invelita intr-o folie de plastic.
Ungeti cu grasime forma de tarta, intindeti coca, puneti-o intr-o forma si bagati-o la frigider pentru inca o jumatate de ora.
Dati drumul cuptorului la 180°C, lasati-l putin sa se incalzeasca si bagati tartele la copt pentru aprox. 30 de min. Verificati dupa 20 de minute daca este gata.
Preparati budinca conform instructiunilor de pe cutie, dar in loc de 750 ml de lapte puneti doar 550, si in functie de tipul acesteia, adaugati sau nu zahar.
Turnati sarlota calda in crusta si lasati sa se racesca.
Taiati fructele si aranjati-le dupa peferinta.
Se pensuleaza cu gelatina aproape rece si se servesc cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii