Se face un blat din oua, faina, zahar, ulei, praf de copt, zahar vanilat si esenta de vanilie care se coace 20 min. Cand s-a racit se insiropeaza cu un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Apoi se face budinca conform instructiunilor de pe ambalaj,dar se pun doar 750 ml lapte (pt ambele plicuri). Se taie fructele si jumatate din ele se pun pe blat, se toarna budinca (calda) iar peste se pun restul de fructe. Apoi se face gelatina si se toarna peste fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii