Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3 linguri cu zahar. Aceste doua compozitii se amesteca bine si se adauga 4 linguri cu varf cu faina, praf de copt, bicarbonat si coaja rasa de portocala. Se unge forma de tarta cu margarina, se rastoarna compozitia si se introduce la cuptor la temperatura mare.
Intr-un vas se pune 500 ml apa, 6 linguri cu zahar, 2-3 mere taiate rondele, se fierbe pana ce merele s-au inmuiat, acestea se scot si se adauga coaja rasa de la o lamaie lasand sa mai clocoteasca cateva minute.
Intr-un vas se pune 400 ml lapte in care se adauga 4 linguri cu faina si 7 cu zahar. Cand incepe sa se ingroase se adauga 150 grame margarina amestecandu-se incontinuu cu telul pentru a nu se lipi. Cand crema este groasa se da deoparte.
Blatul se insiropeaza, se pune crema semi-rece si apoi toate fructele de padure.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii